Author Topic: 1.4.6  (Read 4067 times)

December 23, 2012, 04:37:07 pm

technomage72

  • Member
  • Newbie
  • **
  • Posts: 47
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
only issues I had was that the mobs were not behaving at all, and couldn't break any blocks.

December 23, 2012, 05:41:53 pm
Reply #1

Baltazar

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 419
  • Karma: +1/-0
    • View Profile
Were you around the spawn?  MC by default prevents block breaking/placing within X blocks of the spawn.

What issues were you having with mobs?  Hostiles seem to work Ok for me earlier.

I am in the process of packaging a new update.  Most (not all) of the mods have been released for 1.4.6 now.  Still waiting on Inv tweaks, and mo creatures, both of which we can live without.  Should have it ready in about an hour from now.


December 23, 2012, 07:01:12 pm
Reply #2

Baltazar

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 419
  • Karma: +1/-0
    • View Profile
I little while ago I noticed a huge amount of lag on the server, which might have been what you were noticing.  It was caused by dynmap.  We are currently using an alpha version, and it's a little flaky.  I purged the queue, which solved the problem.  I also paused all updates for now.



December 23, 2012, 07:43:52 pm
Reply #3

technomage72

  • Member
  • Newbie
  • **
  • Posts: 47
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
are we putting cameracraft back in? thought that was causing issues in the 145 server.

December 23, 2012, 07:57:19 pm
Reply #4

Baltazar

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 419
  • Karma: +1/-0
    • View Profile
Yes, it's added back in.  I removed it due to NEI issues.  He added the needed NEI support, so should be ok now.  NEw server and client are up.  Link is on the main screen.

December 24, 2012, 05:44:07 pm
Reply #5

technomage72

  • Member
  • Newbie
  • **
  • Posts: 47
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
login server for minecraft just went down too
lol

December 24, 2012, 06:03:23 pm
Reply #6

Baltazar

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 419
  • Karma: +1/-0
    • View Profile
Once they come back up I can test the new forge.  If everything seems to work ok, I will bring down the production server and swap out the jar.  I will be preparing the client now.

December 24, 2012, 06:57:49 pm
Reply #7

technomage72

  • Member
  • Newbie
  • **
  • Posts: 47
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
looks like there was a release for gregtech today too..

December 24, 2012, 07:01:58 pm
Reply #8

Baltazar

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 419
  • Karma: +1/-0
    • View Profile
There's one almost everyday :)  There are actually a few mods we need to update, but I want to get the forge update out first.

December 24, 2012, 07:40:07 pm
Reply #9

technomage72

  • Member
  • Newbie
  • **
  • Posts: 47
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
he makes it a pain to maintain a texture pack for him, one he does everything in 32x32 or smaller (gasses, plasma, liquids are 8x8) also he moves icons around every so often...

irritating as hell when trying to customize his look

on a side note, download this single player world...random typing of letters for seed, fly to +140,+71 for a huge (as in size) glitch of of a city.

http://lupusdraconis.com/giantcity.zip

December 24, 2012, 09:56:43 pm
Reply #10

Kuges

  • Member
  • Full Member
  • **
  • Posts: 250
  • Karma: +0/-0
    • View Profile

December 24, 2012, 10:22:45 pm
Reply #11

Baltazar

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 419
  • Karma: +1/-0
    • View Profile
Was that on our server?  If so we need to get a video of that :)

December 25, 2012, 05:50:57 am
Reply #12

sundragon2

  • Member
  • Newbie
  • **
  • Posts: 1
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
i think the raining chickens is railcraft seasonal update and i also believe it is messing the game up been trying to play for almost 6 house dug down 20ish blocks in those 6 hours between getting booted

December 25, 2012, 07:19:37 am
Reply #13

Baltazar

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 419
  • Karma: +1/-0
    • View Profile
I think the issues might be the chunk generation, but not sure.  I am restarting the server now.  Give it a few minutes as it is taking a while to save chunks.

December 25, 2012, 10:27:06 am
Reply #14

technomage72

  • Member
  • Newbie
  • **
  • Posts: 47
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
apparently the mystcraft world I am in is causing the server to crash, you might want to delete that world and see if I can get in after deletion.