Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Kuges

Pages: 1 ... 14 15 [16] 17
226
Test Server / Re: Test server update 1.4.7 1.0
« on: January 18, 2013, 11:10:48 am »
I'm fine with the solar myself, and it's good to know, lol. I thought my one and only anchor had stopped working and my mfsu wasn't charging while I wasn't on, lol

227
Test Server / Re: Test server update 1.4.7 1.0
« on: January 16, 2013, 07:15:23 am »
-wild scorpions no longer attack other mobs

but they did  a halfway decent job of cutting down that sea of red that is outside at nights, lol

229
Test Server / Re: 1.4.6
« on: December 24, 2012, 09:56:43 pm »

230
Test Server / Re: Test Server information
« on: December 22, 2012, 12:49:38 pm »
Yeah, they are hammering out those updates. Even Thaumcraft got updated (and that dude is suppose to be on vacation  ;D )

231
Test Server / Re: Test Server information
« on: December 21, 2012, 05:08:16 am »
IT'S HERE!!

http://www.eloraam.com/blog/2012/12/21/redpower-2-prerelease-6/

watching the DW vid's. One word : Managers

232
Test Server / Re: Test Server information
« on: December 20, 2012, 06:37:06 pm »
can't seem to get a wooden transport pipe to connect to a chest, anyone else have't problems with these?

edit : never mind, found my problem

233
Test Server / Re: Test Server information
« on: December 17, 2012, 09:48:26 am »
Dang, what's the new mob that looks like a couple of spinning computer blocks, that throws dirt and rock blocks at you?

234
Test Server / Re: Test Server information
« on: December 14, 2012, 07:29:05 pm »
Looks like Sun broke it again  ;D

235
Test Server / Re: Test Server information
« on: December 11, 2012, 11:45:02 am »
Noticed last night that only vanilla saplings are working  in the fermenter after this last patch (I've been using fir saplings in mine, not working now, did some testing to find out what does) Not sure if that is a NEI thing.  Kinda worried me when I found this in the forestry changelog :

1.6.2.5:
- Added: Warning message when installed alongside GregTech to clarify that Forestry might be affected by GregTech.

And I know how much GT seems to love messing up other mods,  ;D

Edit: It seems Forestry just put out another version to fix some stuff. Hopefully that is the problem.

236
Test Server / Re: Test Server information
« on: December 05, 2012, 02:36:21 pm »
I've got it straight out of a MFE, 3 length of 4xsteel supplying. it's suppose to take a max of 128, and that's what should be hitting it. and Yes, it does drain the MFE really quickly, lol

237
Test Server / Re: Test Server information
« on: December 05, 2012, 09:48:29 am »
Anyone else tried the Industrial Blast Furnace ? Its seems to me that it might be bugged. It runs a couple of cycles, then just ideals eating EU till I break the power connection. Then I have to break and replace it to get it to work right again. It will drain a whole MFE without producing anything (for 24000 EU per steel process). Sad thing is I'm not even sure it's a bug. From Gregtech FAQ:

"Q: My Machines Progress gets null and the Machine consumes tons of EU for nothing! HALP! BORKEN!!!
A: NOT A BUG!!! If you are not applying enough EU/t to any of my Machines, then it just stops and the Progress is gone. If you then feed it with insufficient EU/t it consumes it and immidietly aborts (wasting EU!)"

I myself don't see how consuming 30x the amount of EU for a process can be insufficent.

238
Test Server / Re: Test Server information
« on: December 03, 2012, 07:54:01 am »
Nickel Ingots on both of my computers are not showing a graphic in inventory. I thought they had disappeared completely till I saw the number for the amount in the stack in a empty slot. This is on both computers I play on, so might be something in the pack itself. Also, this is with default textures.

Edit : Nickel Dust as well, but tiny piles of Nickel Dust still show up

Also the Cupronickel Heating Coil

And see that this is a texture pack that you have set to auto load, lol


239
Test Server / Re: Some reciepes not showing on NEI
« on: November 21, 2012, 07:03:49 pm »
My journey so far...

I loaded up a couple of link books, set up a written book, made sure I had supplies...link books, stands, food, saplings, tools, a chest, and opened the book.  Traveled to Age 2....

Zone in, and Crash. Reload, and black screen but I'm dieing, and crash. Reload back in and was stable, but I had to respawn from death, and all my gear is now gone, lol. Needless to say, I'm stuck there.....just Me, some bats, some pumpkins, quite a few diamonds I can't mine.....and A TON OF SLIMES, lol (no trees btw, so I can't make any tools, and I didn't get a crash report, sorry, was trying to get back in to try to salvage my stuff, lol)

240
Test Server / Re: Some reciepes not showing on NEI
« on: November 21, 2012, 02:48:32 pm »
Ok

So far everything is running pretty smooth that Ive tried (outside of the slime invasion, which might be a swamp thing).  Anything specifically you want me to check out?

Pages: 1 ... 14 15 [16] 17