Minecraft Forums

Minecraft Server => General => Topic started by: Kuges on September 08, 2013, 12:46:44 pm

Title: Carriage Motor Opps!
Post by: Kuges on September 08, 2013, 12:46:44 pm
Was on test today playing with the RiM figuring out how to make a frame quarry. Got everything working right, with 3D movement controlled by motors controlled by timers with levers to move it. Ran it down to bedrock, with the timer set to 2 seconds (give the blocks time to break/move to storage), but on the way back up decided to play with the timers speed. 2 seconds is kinda slow, so tired 1 second. That was pretty good, but then set it to .2 seconds. Very bad  ;D  The block moves too fast for me to flip the lever to turn it off. I even turned on creative mode for instant block breakage to try to break the motor. no go. At around level 200 I tried to break the template frame...that just kicked me off server  ;D 

So, probably not a good idea to change a frame device faster than 1 second 8)
Title: Re: Carriage Motor Opps!
Post by: Baltazar on September 09, 2013, 08:43:07 pm
lol... I'll keep that in mind :)
Title: Re: Carriage Motor Opps!
Post by: Kuges on September 10, 2013, 05:44:52 pm
Trying to figure out the computer controlled motor, that might work better in my design,. But no one seems to be doing tutorials on it, just seen that there are commands for making them move. Might have to get around to finally learn lua.
Title: Re: Carriage Motor Opps!
Post by: Baltazar on September 11, 2013, 09:51:52 pm
Have you used any nether portals the last two days?  Specifically in myst worlds?  A new one just popped up a little west of the spawn city wall.
Title: Re: Carriage Motor Opps!
Post by: Kuges on September 12, 2013, 12:21:50 pm
I have a blue one to my quarry world, I check that daily, but I haven't had my nether portal formed in a while, get too many visitors though it.
Title: Re: Carriage Motor Opps!
Post by: Baltazar on September 13, 2013, 05:51:05 pm
Yeah, the blue ones are mystcraft and wouldn't cause the issue.  Must be some bug.  Maybe it is getting created when a specific world is getting loaded or something.